Guestbook

Questo è il guestbook di La Tornaia. Come è stato il vostro soggiorno a La Tornaia? Qui, puoi fornire consigli ad altri ospiti di La Tornaia riguardo ristoranti, attrazioni turistiche entusiasmanti e altre cose che secondo te vale la pena di fare o visitare..

 • Informazioni su commenti
  businesswoman

  Puoi lasciare un commento in due modalità.
  - Lasciando il tuo nome e indirizzo e-mail: Fare clic su Accedi "anonymously". E 'la prima casella sulla sezione commenti e lasciato per icona di facebook.
  - Usando il tuo profilo da un social network. Scegli il tuo sito di social dalle icone dei commenti.
  - I commenti offensivi o non pertinenti verranno cancellati.

 • https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/10158396692315193/ Morten Smedsrud Wigen

  Vi var en vennegjeng på seks som besøkte flotte La Tornaia sommeren 2016. Gården og distriktet ga oss en variert og innholdsrik uke i Italia. Med La Tornaia som bosted hadde vi en fantastisk arena for late dager ved bassenget samt sosiale koselige kvelder med gode fasiliteter for matlaging, og bespisning i Italiensk atmosfære. Nærmeste landsby, Chitignano, finner man i gåavstand hvor vi ikke fikk tilbragt mye tid, men to kvelder spiste vi på en god sjømatrestaurant, Le Tre Fontane. Med bil dro vi på utflukter til andre landsbyer og lokale kulturminner.

  Vi takker for en kjempeflott uke på La Tornaia!
  Anbefales på det varmeste til andre interesserte :)

  Hilsen Eivind, Ragnhild, Aurora, Daniela, Martin og Morten

 • Kirsti Malterud

  Damer og hunder har hatt noen fantastiske uker her på La Tornaia. Minst like fint denne gangen i høstfarger i oktober (2016) som i herlig forsommer i april/mai (2011) og på vinterføre i mars (2004). Hagen er full av epler og kaki/charon/persimmon og høstjakten er i full gang omkring oss. Det har vært en fin blanding av relax med bøker, måltider og godt snakk, utflukter til Firenze, la Verna, Caprese Michelangelo og diverse fotturer, og tastaturtid etter lyst og behov. Vi har smakt på Brunello i Montalcino, kjøpt sportsklær på Decathlon i Arezzo og hatt festmåltid på Panta Rei. Vi har sikret oss delikatesser ogh morsomme opplevelser i denne butikken drevet av Mauro i Poppi: Il Vinaio l’Ortolano, 110, V. Roma – 52014 Poppi. Vi følger innspurten på valgkampen i USA med stor interesse og atskillig bekymring. Det har vært jordskjelv i Umbria, ikke så langt unna, men her merket vi ikke annet enn et voldsomt tordenvær. Første og siste uke har gjestelisten vært mer omfattende med familie i nesten alle aldre. La Tornaia fungerer også helt fortreffelig når man er få mennesker her og vil bruke noe av ferietiden til jobbing også.

  Det er helt sikkert at vi kommer tilbake!

  Lillebeth, Jean og Kirsti

 • https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/1283681628318353/ Anne Stubdal

  Hjemme igjen etter noen flotte ferieuker i Kroatia og Italia. Uka på La Tornaia med hele storfamilien på 18 stk. fra 7 til snart 70 år var helt fantastisk! Gode faciliteter og fredelige omgivelserdeilig å kommehjemdit etter utflukter til storbyer og mindre byer og nyte freden og mange gode måltider. Noen heftige regnbyger og torden gjorde det hele ekstra spennende! Vi har storkost oss. Deunge” (su 30-50 år) har laga herlige måltider til alle både på kjøkkenet og i steinovnen og grillen, og vi har hatt flotte stunder under pergolaen hver eneste kveld. De yngste elsket bassenget. Her det godt å værevi vil gjerne komme igjen!
  Hilsen Anne Stubdal og Erik Ivar Ulvedal med familie.

 • Per Sandven

  La Tornaia er et fantastisk feriested for store vennegrupper. Mange soverom og bad, men viktigst av alt er fine uteplasser for storegruppemåltider”. Frokost ved bassenget, lunsj under pergola med vinranker. Og middag på sydterassen. Hvis man ønsker kan man også sitte innendørs ved langbord både i store og lille Tournaia. Med god mat, vin og venner kan man nesten ikke ha det bedre!
  Det er også en god restaurant i Chitignano – Le Tre Fontane. Vi hadde et utrolig godtsjømåltid”: Blåskjell, grillet sjøkreps og scampi.
  Vi hadde også en flott feiring på Ristorante Castello di Valenzano. Det er et stykke å kjøre, men stedet er svært vakkert og maten god. Slett ikke dyrt etter norsk standard.
  Også gode turmuligheter i nærheten Vi hadde en fin tretimers tur fra Croce di Sarna og opp mot Chiusi della Verna. Store mengder markblomster på denne tiden av året (Giugno). Så også tre villsvin på turen.
  Det er mange hyggelige småbyer med mye kunst nærheten.
  Dette ble noen flotte feriedager for oss. Vi kommer gjerne igjen!

 • Magnus Mortensen

  Tusen takk for et herlig opphold på Tornaia!

  Det var godt og varmt vær (les: hetebølge) og vi hadde deilige dager ved svømmebassenget. Både barn og voksne koste seg i vannet og ungene hadde flotte forhold for å springe rundt og utforske området.

  Høydepunktet for uka var selvfølgelig feiringen av bryllupet vårt med seremoni og middag ved slottet Castello di Valenzano. Etter feiring ved slottet dro vi tilbake til Tornaia for å fortsette festen. Vi kunne ikke ønsket oss bedre omgivelser for dagen vår!

  Vi var rundt 20 personer som bodde på Tornaia, men dekket langbord ute til over 30 personer til middag flere kvelder. Veldig koselig.

  Alt var tilrettelagt for å gi oss et supert minne for livet. Vi kommer gjerne tilbake :-)

  Hilsen
  Ragnhild og Magnus

 • Gisle Roksund

  Takk for nok et deilig ukesopphold på La Tornaia. Det var ti år siden sist,og familien har vokst siden den gang. I år var vi 23 med stort og smått, fra barnebarn på ett år, og til besteforeldre på over seksti. Vi koste oss stort selv om det faktisk var varmere her hjemme et par av dagene. Noen startet dagene med joggetur, andre kjøpte panini hos den lokale bakeren. Bassenget var et sentralt samlingspunkt for alle. Vi dro på ulike utflukter til lokale landsbyer og severdigheter. Om kvelden samlet vi oss til felles middag. I år ble det også steinovnstekt pizza en kveld, det stod ungdommen for.

  Vertskapet har oppgradert stedet betydelig, og det er nå med flere flotte boenheter veldig godt egnet for både småbarnsfamilier, tenåringer og de mer voksne.

  Takk for oss!
  Gisle Roksund m fam

 • http://facebook.com/profile.php?id=100000621524626 Dagfinn Haarr

  For femte gang var kretsen rundt Kirsti Flatø og John Nessa på Tornaia, til sammen femten personer fordelt på to uker i juli/august 2014. Vi gledet oss over nye overmadrasser, dette hindret alle liggesår. Videre var nettforbindelsen prima, de nye rommene i Arnes gamlehuleutmerkede og villsvinene og haren tok fint i mot oss. PIzzaovnen ble fyrt opp to ganger, med både pizza, brød og steik tilberedt.
  Panta Rei opplevde vi som klart bedre enn tidligere år, vi var der tre ganger og spiste fireretters. Ballett i Cortona var et av årets høydepunkter, og ellers var livet presis som det pleier, selv om været var vekslende og noe kjøligere enn i gamlelandet. Takk for oss! Dagfinn Haarr og 14 andre!

 • Hege Kornør

  Lørdag 8. juni feiret vi Dags 50-årsdag på Tornaia. Vi var 13 voksne + en baby til bords, med catering fra Panta Rei og Rita og Ramona som serveringsdamer. Værmessig var dette den fineste dagen av alle de ti dagene vi har hatt her; vi koste oss ved bassenget hele dagen, og satt ute og spiste og drakk til langt på natt.

  Takk til Signe for svar på 1000 spørsmål, og til Rita og Ramona for hjelpen!

  Vi kommer tilbake!

  Hege og Dag m/venner og familie

 • Eivind Aakhus

  Hei! Tusen takk for fantastiske dager på Tornaia 10.-14. di più. Et nydelig sted med flotte hus og høy standard, som vi håper å kunne besøke ved en senere anledning. Et bad i nyfylt basseng var et høydepunkt. Stedet er ypperlig utgangspunkt for å oppdage Toscana. Leiebil var nyttig, og kanskje å anbefale for senere gjester. Tornaia er perfekt for kortere og lengre ferier for flere familier.