Gjestebok

Dette er Tornaias gjestebok. Hvordan har ditt opphold på La Tornaia vært? Gi gjerne tips om gode spisesteder, spennende turistattraksjoner og annet dere mener er verdt å få med seg for andre som besøker La Tornaia.

 • Informasjon om kommentarfeltet
  businesswoman

  Du kan legge igjen en kommentar på to måter.
  - Legg igjen navn og e-postadresse: Klikk på sign in "anonymously". Det er den første boksen over kommentarfeltet og til venstre for facebook-ikonet.
  - Bruk din profil fra et sosialt nettsted. Velg ditt sosiale nettsted fra ikonene over kommentarfeltet.
  - Vi vil slette støtende kommentarer.

 • Magnus Mortensen

  Tusen takk for et herlig opphold på Tornaia!

  Det var godt og varmt vær (les: hetebølge) og vi hadde deilige dager ved svømmebassenget. Både barn og voksne koste seg i vannet og ungene hadde flotte forhold for å springe rundt og utforske området.

  Høydepunktet for uka var selvfølgelig feiringen av bryllupet vårt med seremoni og middag ved slottet Castello di Valenzano. Etter feiring ved slottet dro vi tilbake til Tornaia for å fortsette festen. Vi kunne ikke ønsket oss bedre omgivelser for dagen vår!

  Vi var rundt 20 personer som bodde på Tornaia, men dekket langbord ute til over 30 personer til middag flere kvelder. Veldig koselig.

  Alt var tilrettelagt for å gi oss et supert minne for livet. Vi kommer gjerne tilbake :-)

  Hilsen
  Ragnhild og Magnus

 • Gisle Roksund

  Takk for nok et deilig ukesopphold på La Tornaia. Det var ti år siden sist,og familien har vokst siden den gang. I år var vi 23 med stort og smått, fra barnebarn på ett år, og til besteforeldre på over seksti. Vi koste oss stort selv om det faktisk var varmere her hjemme et par av dagene. Noen startet dagene med joggetur, andre kjøpte panini hos den lokale bakeren. Bassenget var et sentralt samlingspunkt for alle. Vi dro på ulike utflukter til lokale landsbyer og severdigheter. Om kvelden samlet vi oss til felles middag. I år ble det også steinovnstekt pizza en kveld, det stod ungdommen for.

  Vertskapet har oppgradert stedet betydelig, og det er nå med flere flotte boenheter veldig godt egnet for både småbarnsfamilier, tenåringer og de mer voksne.

  Takk for oss!
  Gisle Roksund m fam

 • http://facebook.com/profile.php?id=100000621524626 Dagfinn Haarr

  For femte gang var kretsen rundt Kirsti Flatø og John Nessa på Tornaia, til sammen femten personer fordelt på to uker i juli/august 2014. Vi gledet oss over nye overmadrasser, dette hindret alle liggesår. Videre var nettforbindelsen prima, de nye rommene i Arnes gamle «hule» utmerkede og villsvinene og haren tok fint i mot oss. PIzzaovnen ble fyrt opp to ganger, med både pizza, brød og steik tilberedt.
  Panta Rei opplevde vi som klart bedre enn tidligere år, vi var der tre ganger og spiste fireretters. Ballett i Cortona var et av årets høydepunkter, og ellers var livet presis som det pleier, selv om været var vekslende og noe kjøligere enn i gamlelandet. Takk for oss! Dagfinn Haarr og 14 andre!

 • Hege Kornør

  Lørdag 8. juni feiret vi Dags 50-årsdag på Tornaia. Vi var 13 voksne + en baby til bords, med catering fra Panta Rei og Rita og Ramona som serveringsdamer. Værmessig var dette den fineste dagen av alle de ti dagene vi har hatt her; vi koste oss ved bassenget hele dagen, og satt ute og spiste og drakk til langt på natt.

  Takk til Signe for svar på 1000 spørsmål, og til Rita og Ramona for hjelpen!

  Vi kommer tilbake!

  Hege og Dag m/venner og familie

 • Eivind Aakhus

  Hei! Tusen takk for fantastiske dager på Tornaia 10.-14. mai. Et nydelig sted med flotte hus og høy standard, som vi håper å kunne besøke ved en senere anledning. Et bad i nyfylt basseng var et høydepunkt. Stedet er ypperlig utgangspunkt for å oppdage Toscana. Leiebil var nyttig, og kanskje å anbefale for senere gjester. Tornaia er perfekt for kortere og lengre ferier for flere familier.