Gjestebok

Dette er Tornaias gjestebok. Hvordan har ditt opphold på La Tornaia vært? Gi gjerne tips om gode spisesteder, spennende turistattraksjoner og annet dere mener er verdt å få med seg for andre som besøker La Tornaia.

 • Informasjon om kommentarfeltet
  businesswoman

  Du kan legge igjen en kommentar på to måter.
  - Legg igjen navn og e-postadresse: Klikk på sign in "anonymously". Det er den første boksen over kommentarfeltet og til venstre for facebook-ikonet.
  - Bruk din profil fra et sosialt nettsted. Velg ditt sosiale nettsted fra ikonene over kommentarfeltet.
  - Vi vil slette støtende kommentarer.

 • Hege Kornør

  Lørdag 8. juni feiret vi Dags 50-årsdag på Tornaia. Vi var 13 voksne + en baby til bords, med catering fra Panta Rei og Rita og Ramona som serveringsdamer. Værmessig var dette den fineste dagen av alle de ti dagene vi har hatt her; vi koste oss ved bassenget hele dagen, og satt ute og spiste og drakk til langt på natt.

  Takk til Signe for svar på 1000 spørsmål, og til Rita og Ramona for hjelpen!

  Vi kommer tilbake!

  Hege og Dag m/venner og familie

 • Eivind Aakhus

  Hei! Tusen takk for fantastiske dager på Tornaia 10.-14. mai. Et nydelig sted med flotte hus og høy standard, som vi håper å kunne besøke ved en senere anledning. Et bad i nyfylt basseng var et høydepunkt. Stedet er ypperlig utgangspunkt for å oppdage Toscana. Leiebil var nyttig, og kanskje å anbefale for senere gjester. Tornaia er perfekt for kortere og lengre ferier for flere familier.

Social comments Cackle