Helt til døren

På denne siden er det beskrevet hvordan du kommer deg helt frem til døren på La Tornaia. Øverst er det en enkel hjemmesnekret veibeskrivelse, og lenger ned på denne siden er det et kart med veibeskrivelse fra Google Maps. I kartet fra Google Maps kan du også få veibeskrivelse fra andre steder enn Arezzo.

Fra Arezzo med bil:
Følg skilt mot Bibbiena. Første etappe ringveien rundt byen (‘Tutte le direzioni’). Fra denne tar en av på riksveien nordover i retning Bibbiena og Valle Casentino. Skiltingen langs ringveien er god. Følg riksveien fra Arezzo mot Bibbiena til Rassina. Det er omtrent 30 kilometer mellom Arezzo og Rassina. I Rassina tar en av til høyre ved veiskiltet mot Chitignano og ChiusiHelt til døren della Verna. Etter Rassina følger en veien mot Chignano 5,1 kilometer til avkjørselen på venstre side mot Rosina. Legg merke til at dette er andre gangen Rosina skiltet vises. Tar en av første gangen, går turen om Taena og Rosina før en kommer fram, – se kartskissen under.
Etter å ha tatt av i retning Rosina er det omtrent 900 meter ned til skiltet på høyre hånd som peker opp til La Tornaia (gårdsvei ca 900m).Helt til døren2

Pixel

Til døren (punkt B), veibeskrivelse fra Google Maps:
Her ligger det et kart fra Google med veibeskrivelse til La Tornaia. Du kan bytte ut Arezzo i boksen nederst i kartet med adressen (eller sted/by) du ønsker veibeskrivelse fra. Så klikker du på «Get directions». Det er også mulig å dra markørene dit du ønsker.